90 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:126
MeeplePointy:
2/2015 Registrace:
Banskobystrický kraj (Slovensko)
MeeplePointy (MP): 0,03 MP
Ahoj. Karty templárov sú fakt pekné, pravdu povediac jedny z najvydarenejších, aké som tu videl. Samozrejme je to len subjektívne povedané. I keď si žiadne kartičky netlačím (používam len tie oficiálne vydané), tieto veru mám chuť vytlačiť. Som veľmi zvedavý, aké pravidlá sa vám k nim podari vymyslieť. :)
Ešte ma tak napadlo; ale to je tiež tak trochu subjektívne. Kartička veľmajstra rádu je síce naozaj pekná, ale mne do tej carcassonne krajiny veľmi nezapadá (ani jej podobné). Práve preto, že je graficky tak vydarená. Carcassonne hra je pre mňa práve preto taká zaujímavá, pretože poskytuje veľký priestor fantázií (dáva priestor na vytváranie si príbehov). Čím konkrétnejšia je kresba (alebo detail kresby), tým paradoxne klesá - ale opakujem pre mňa, prežitok z hry.
90 Příspěvky:
MeeplePointy:
2/2015 Registrace:
:) Nejako som si nikdy nenašiel cestu k tej výrobe kartičiek i keď tých nápadov je tu fakt neúrekom. Raz som to skúsil a vadili mi tie karty v kombinácií s originálmi.
Apropo :) , naliepate tie vytlačené karty na originál kartičky? Mňa napadlo pri tých templároch, že ako by to vyzeralo vytlačiť to na kvalitnú priehľadnú samolepku a prilepiť na originál kartu len symboly (templársky štít, hrad atď.). Ale aj to by som musel asi trochu prelakovať.
90 Příspěvky:
MeeplePointy:
2/2015 Registrace:
Mne to celkove nejako vadilo. Nie len farebný odtieň. Ale inak rad by som nejaké kartičky od Chmuru videl ako to vyzerá. Verím, že ste to dopracovali až do dokonalosti :) . Nenúti vás to potom tlačiť všetko do radu?
90 Příspěvky:
MeeplePointy:
2/2015 Registrace:
hm... ale máš to fakt pekné. Ja som sa niekedy venoval hrám trochu "celoplošne" a veľa vecí som si tiež vyrábal k nim. Maľoval figúrky, tlačil rôzne prehľadové karty, laminoval, vyrábal organizéri na uskladnenie komponentov k hrám atď. atď. Ale keďže do grafiky na PC som jeleň a za všetkým som musel chodiť po grafikoch a tlačiarňach, tak ma to časom prestalo baviť. Navyše to bolo dosť nákladné a nikomu s tých grafikov sa s tým nechcelo hrať. Preto som ani do Carcassonne kartičiek už nechcel ísť. Zostal som pri tom, čo bolo dostupné a čo vychádzalo.
90 Příspěvky:
MeeplePointy:
2/2015 Registrace:
Mám zopár čistých kartičiek z cundca, tak ich použijem na niektoré z rozšírení. A ktoré z tých neoficiálnych rozšírení máš vyrobené ty?
90 Příspěvky:
MeeplePointy:
2/2015 Registrace:
Dakujem za typy. Popozerám sa po tom.