4.1.2016, 17:00
Barvy sedí, mám velká rozšíření jak od Albi tak od Mindoku. Zde barva sedí na 100%, to samé když srovnám s Big Boxem... Bohužel co nesedí, tak je rozšíření Mor a Hrady
Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x
|
... Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků] |
|
4.1.2016, 17:00
Barvy sedí, mám velká rozšíření jak od Albi tak od Mindoku. Zde barva sedí na 100%, to samé když srovnám s Big Boxem... Bohužel co nesedí, tak je rozšíření Mor a Hrady
5.1.2016, 14:49
Díky za informaci... ono podle mě doprodají starý dobrý Carcassonne a poté vypustí toto... za mě ale se jim nepovedl a nikdy zde nebude taková fanouškovská základna s tolika rozšířeními jako pro starý Carcassonne. Stejný názor zastává dle hlasování na Carcassonne Central přes 80% dotázaných. Jsem zvědavý, zdali vyjdou aspoň další rozšíření, nebo zůstanou jen u pár vybraných. Nechme se překvapit ;)
7.1.2016, 22:56
No, minimálně je potvrzených prvních 5 (viz sekce novinky). Podle mě vydají pouze krabicová velká rozšíření, těch minirozšíření se už asi nikdy nedočkáme. Tento rok vyjde Big Box, myslím si že to bude první Big Box obsahující novou verzi Carcassonne.
8.1.2016, 19:48
Těžko to takto říci, dle informací co mám já, tak se již plánuje pouze s retiskem rozšíření v nové grafice. Ty staré se už jen doprodávají. Uvidíme, třeba to je jen fáma, aby se zvedl prodej starých rozšíření nebo to tak bohužel bude. Tak či tak si myslím, že těch 9 rozšíření se dá postupně v pohodě koupit a zas tak velká pálka to není, když se to rozdělí do delšího časového úseku.
1.2.2016, 18:21
Hold co naděláš... budu držet palce aby ti peníze vrátili. Myslím že 99 % uživatelů fóra má svůj vlastní názor pro Carcassonne v2.0. Myslím, že tím udělali krok zpět, ne dopředu! Ještě, že na Carcassonne Tour bude vycházet dle oficiálního oznámení pořadatele vše pro starou verzi Carcassonne. Aspoň jedna dobrá zpráva :)
|
|
|